top of page

Bijlescafé bestaat uit een aantal docenten die ruime ervaring hebben in het Basis-, Middelbaar- en Hoger Onderwijs en een passie hebben voor onderwijs. Wij ondersteunen leerlingen al jaren in hun studievoortgang en in eindexamens. Wij komen regelmatig bij elkaar om onder andere over onderwijs te praten. Zo zijn we tijdens één van onze bijeenkomsten tot het idee gekomen en geïnspireerd geraakt om te beginnen met ondersteuning aanbieden aan alle leerlingen die dat nodig hebben. Zo is Bijlescafé ontstaan, waar bijles, examentrainingen, cito toets trainingen en coaching wordt verzorgd op Basisschool, VMBO, HAVO en VWO niveau.

 

De leerlingen worden gekoppeld aan ervaren docenten die de stof goed machtig zijn. Het is voor Bijlescafé belangrijk dat de leerling bij het verlaten van een bijles op een hoger kennisniveau is gebracht dan wanneer deze les begon. Bijlescafé vindt persoonlijke aandacht en het wegwerken van lacunes erg belangrijk, zodat de leerling goed voorbereid is om een goed resultaat te halen voor een vak. 

 

Enkele docenten uit het team:

 

Mijn naam is Nazende Davarci en ik woon in Rotterdam. In 2009  heb ik de bachelor- en

masterstudie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit afgerond. In 2013 ben ik gestart als docente economie

aan de Hogeschool Rotterdam voor de opleiding Bedrijfskunde Management Economie & Recht (MER). Ik verzorg

bij Bijlescafe de examentrainingen voor economie en wiskunde. Daarnaast coach ik de leerlingen ook op hun

vaardigheden. Heb je hierbij hulp nodig, laat het gerust aan ons weten. Dan kijken we samen welke methode het

beste bij jou past om de stof beter te begrijpen en jezelf verder te ontwikkelen.

 

 
Mocht je verdere vragen hebben of contact met mij willen opnemen, kan je dat gerust doen. Klik daarvoor hier op contact.

Wij staan graag voor u en uw kind klaar!

bottom of page